flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Радивилівському районному судді 26 вересня 2014 року було проведено День відкритих дверей. У заході прийняли участь учні 10 класу Радивилівського НВК школа №1- гімназія

23 жовтня 2014, 17:12

В Радивилівському районному судді 26 вересня 2014  року було проведено День відкритих дверей. У заході прийняли участь учні 10 класу Радивилівського НВК школа №1- гімназія.  

Програма проведення Дня відкритих дверей включила в себе: реєстрацію учасників, ознайомлення з графіком розгляду справ суддею, круглий стіл за участю заступника керівника апарату суду, старшого секретаря суду та учасників дня відкритих дверей «Запитання-Відповідь». Крім цього відвідувачі завітали до залів судових засідань, в тому числі залу, обладнаного системою відеоконференцзв’язку. Також, майбутні спеціалісти в галузі права отримали роз’яснення про порядок надання та отримання інформації, порядок звернення до суду, про що слід пам`ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи. Відвідувачі мали змогу поставити свої запитання працівникам апарату суду.

Наприкінці заходу заступник керівника апарату суду побажала присутнім успіхів у навчанні та подальшому працевлаштуванні. Учні висловили подяку керівництву суду за проведений захід.

Підводячи підсумки Дня відкритих дверей у Радивилівському районному суді Рівненської області слід зазначити, що проведення такого заходу сприяє підвищенню загального рівня правової культури, формуванню у молоді довіри та поваги до судової влади, а також побудові діалогу між судовою владою та громадськістю.