flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПІДСУМКИ ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 09.09.2016

16 вересня 2016, 11:06

                                                                                ПІДСУМКИ ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

 

Вересень 2016 р.

 

      Згідно плану проведення Дня відкритих дверей у Радивилівському районному суді 09.09.2016 було проведено День відкритих дверей. У заході прийняли участь учні 9-11 класу Ситненської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Радивилівської районної ради Рівненської області.

      Даний захід розпочався із реєстрації гостей та ознайомлення із запланованими заходами.

      Перш за все, консультант суду Каплич Н.В. провела екскурсію Будинком Правосуддя, а саме: огляд робочих кабінетів працівників суду, залів судових засідань та стендів з довідковою інформацією.

      Після цього старший секретар суду Хрущ Р.М. розповіла присутнім про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду та  порядок роботи з ними в комп`ютерній програмі      «Д-3». Далі учні відвідали архів суду, де архіваріус суду Хрущ Р.М. пояснила їм значення архіву суду, а також порядок зберігання у ньому справ.

      Заступник керівника апарату суду Мулик І.П. запросила учнів до зали судових засідань по кримінальних справах, де вони мали змогу із зацікавленням слухати розповідь про порядок проведення судового засідання та ознайомитися із технікою фіксування судового процесу.

На даний захід були запрошені: старший інспектор Ювінальної Превенції Сектору Превенції Радивилівської ВП Дубенського ВП Головного Управління Національної поліції капітан поліції Кузьмич В.С., який розповів учням про злочинність неповнолітніх та особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, попередження злочинності неповнолітніх, а також начальник  Бюро правової допомоги Поволоцька М.Ю., яка виступила з доповіддю на тему: «Безоплатна правова допомога».

      Наприкінці відвідувачі Дня відкритих дверей мали можливість поставити свої запитання, які їх зацікавили, заступнику керівника апарату суду Мулик І.П.,  консультанту суду Каплич Н.В., представнику поліції  та Поволоцькій М.Ю.