flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПІДСУМКИ ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 11 жовтня 2016 року

13 жовтня 2016, 12:39

                                                                                       ПІДСУМКИ ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Жовтень 2016 р.

 

В Радивилівському районному суді 11 жовтня 2016 року, згідно плану проведення Днів відкритих дверей, було проведено День відкритих дверей.

Цього разу до суду завітали учні 9-11 класів Дружбівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Радивилівської районної ради Рівненської області, разом із класними керівниками закладу.

Після реєстрації гостей привітала консультант суду Каплич Н.В. та повідомила заплановані заходи Дня відкритих дверей суду.

Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе екскурсію Будинком Правосуддя: огляд робочих кабінетів, залу судового засідання, стендів з додатковою інформацією; ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду.

Даний захід розпочала заступник керівника апарату суду Мулик І.П. коротко ознайомила учасників заходу з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду. Після чого розповіла про застосування Сімейного кодексу України до іноземців та осіб без громадянства.

 Після ознайомлення з роботою суду Каплич Н.В. розповіла присутнім про інформаційні стенди суду та інформацію розміщену на них, а також із законодавством України про адміністративну відповідальність (ст. ст. 126, 127, 130., 173, 175-1, 178, 181, 184 КУпАП)

Далі учні відвідали архів суду, де архіваріус суду Хрущ Р.М. пояснила дітям значення архіву для суду, порядок зберігання у ньому справ.

На даний захід була запрошена начальник відділу Радивилівського Бюро правової допомоги Дубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Поволоцька М.Ю.

У фінальній частині, за підсумками проведеного Дня відкритих дверей, діти та відвідувачі суду висловили подяку керівництву суду за проведений захід.