flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки ДВД Березень 2016 р.

06 квітня 2016, 13:04

 З метою ознайомлення молоді з судовою системою, підвищенням довіри до суду 04 березня 2016 року у Радивилівському районному суді Рівненської області відбувся «День відкритих дверей».

 

Програма проведення Дня відкритих дверей включила в себе відвідання приймальні голови суду, кабінету керівника апарату суду та робочих кабінетів помічників суддів та секретарів судових засідань. Також під час екскурсії приміщенням суду відвідувачі завітали до залів судових засідань та залу для розгляду кримінальних справ обладнаного системою відеоконференцзв’язку.

Учні отримали роз’яснення про порядок надання та отримання інформації суду, порядок звернення до суду, особливості кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх, звільнення від кримінальної відповідальності. За круглим столом відвідувачі мали змогу поставити свої запитання заступнику керівника апарату суду Мулик І.П. та консультанту Каплин Н.В.

Наприкінці заходу учні висловили подяку керівництву суду за проведений захід.

Підводячи підсумки Дня відкритих дверей у Радивилівському районному суді Рівненської області слід зазначити, що проведення такого заходу сприяє підвищенню загального рівня правової культури, формуванню у молоді довіри та поваги до судової влади, а також побудові діалогу між судовою владою та громадськістю.