flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Радивилівському районному суді відновлено здійснення правосуддя

31 липня 2020, 09:12

 

       Президент України Володимир Зеленський Указом від 16 червня 2020 року №226/2020 призначив на посаду судді Радивилівського районного суду Рівненської області Троцюк Валентину Олександрівну.

     Згідно ст.56 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» особа, вперше призначена на посаду судді, набуває повноважень судді після складення присяги судді.

     У вівторок, 28 липня 2020 року, в Маріїнському парку відбулася церемонія складення присяги суддями за участі Президента України Володимира Зеленського.

          З 29 липня 2020 року відновлено здійснення правосуддя у Радивилівському районному суді Рівненської області.

      У суді з 19 липня 2019 року не було жодного судді, хоча за штатним розписом передбачено троє, у зв’язку з чим понад 2000 справ (кримінальні, цивільні, адміністративні та справи про адміністративні правопорушення) будуть передані судді Троцюк В.О. для розгляду. Крім того, всі справи, заяви, клопотання, скарги, які   щоденно надходять до суду,  розподіляються та передаються діючому судді.

      У зв’язку з великим обсягом справ та надмірним навантаженням на суддю, Радивилівський районний суд звертається до учасників справ, Ви будете належним чином повідомлені про дату, час і місце судового засідання